plugins-blog

Recopilatori de Plugins socials de WordPress

Els Social Media són un component crucial per a qualsevol estratègia de màrqueting online. Si la web del teu negoci funciona amb WordPress, és realment fàcil integrar les xarxes socials. Hi ha centenars de plugins de mitjans socials fets per instal·lar i funcionar a punt per WordPress.

L’elecció dels plugins de mitjans socials per al seu lloc web realitzat en WordPress dependrà de quines plataformes socials utilitza activament, quin tipus de contingut ofereix al seu lloc, i l’aspecte i col·locació de les eines socials que complementin el disseny del seu lloc web. A continuació alguns dels millors plugins de WordPress per als mitjans de comunicació social.


Digg Digg

Aquest plugin ve amb un munt d’opcions de personalització i s’integra amb pràcticament qualsevol plataforma de mitjans socials. Amb Digg Digg, es pot crear ja sigui una barra flotant amb alineació a esquerra o dreta, o compartir botons que es posicionen a la part superior o inferior de cadascuna de les entrades del bloc.

Digg es pot utilitzar amb Twitter, Facebook, Buffer, Google+, LinkedIn, Pinterest, Reddit, Tumblr – gairebé qualsevol canals social que existeix. El Facebook inclou M’agrada i Compartir.

Enllaç


Flare

El plugin té com a característica extra que, no tan sols disposa de botons personalitzables, sinó que a més, petmet crear un widget de ‘Follow Me’, a través del qual, els visitants podràn amb un sol clic seguir les xarxes socials directament des de la web.

És compatible amb les principals xarxes socials com Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ i més. Es pot personalitzar l’aparença dels botons i triar l’ubicació dels mateixos a la part superior o inferior de les entrades, així com a la dreta o esquerra. Les opcions laterals per a més usabilitat s’amaguen quan no s’utilitzen.

Enllaç


ShareThis

Disposa d’un grau molt elevat de personalització, amb moltes opcions i més de 120 xarxes socials associades. ShareThis és un dels plugins de xarxes socials més populars de WordPress, amb més de 1,5 milions de descàrregues. Aquest plugin mostra els botons socials a la dreta o esquerra de les entrades poden triar si es vol comptador de enllaços i el tamany dels botons.

A més, ShareThis incorpora l’eina social CopyNShare que permetrà fer un seguiment del contingut compartit a través del plugin.

Enllaç


Social Media Feather

Plugin molt lleuger però molt potent, manté un alt rendiment gracies a no utilitzar Javascript per a càrrega de les xarxes socials. Els botons tenen un aspecte net i modern, tot i així es poden personalitzar.

Aquest plugin treballa amb shortcodes i funciona perfectament amb pantalles Retina i d’alta resolució utilitzades en dispositiu com iPads.

Enllaç


Comentaris

  • Per jordi prat - Respondre

    dfd

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats *
Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>