seguretat

Els 5 millors plugins de seguretat de WordPress

Assegura la teva pàgina web de WordPress abans de ser atacat. WordPress és un dels CMS més utilitzats del món i per tant estan molt sotmesos a atacs de hackers, ja que la plataforma és coneguda i les versions antigues tenen vulnerabilitats conegudes. En aquest post recollim alguns dels plugins gratuïts i de pagament més eficaços.


Ithemes Security

Ithemes Security és un dels plugins més populars i el complement de seguretat més complet de WordPress, amb més de 30 maneres diferents de protegir-lo. Ithemes Security era l’abans conegut Better WP Security. Algunes de les millors característiques de la versió pro són: escaneig de malware, autentificació en dos passos, temps de caducitat de contrasenyes i prevenció davant els atacs de força bruta.

Enllaç


Wordfence Security 

Té algunes característiques dignes com escaneja els missatges de WordPress, URL malicioses, recuperació de nuclis arxius, autenticació de dos passos, el bloqueig dels usuaris d’un país determinat, l’escaneig programat, manteniment, tràfic en temps real, les exploracions de l’heurística de portes del darrere, troians, codi sospitós. Tot això i més amb la versió pro d’aquest plugin.

Enllaç


All In One WP Security & Firewall

Aquesta és l’eina més completa i fàcil d’usar, un “tot en un” en seguretat i firewalls i a més, totalment gratuït. Aquest plugin genera una copia de seguretat dels arxius .htaccess i wp-config.php (si treballes habitualment amb wordpress sabràs l’importància que tenen) i assegura el registre de l’usuari. Altres característiques però no menys importants són la seguretat a la base de dades i serveis d’escaneig, tot això és clar de forma gratuïta.

Enllaç


BulletProof Security

Les seves directrius són protegir i assegurar la seva web i fer-la a prova de bales. Està disponible per descàrrega gratuïta i en versió de pagament. Crearà una còpia de seguretat de la base de dades, permetrà canviar el prefix de la taula de la base de dades, protegir l’arxiu .htaccess i escanejarà tots els arxius. La versió de pagament té moltes altres característiques com personalitzar la seguretat de l’arxiu php.ini, monitorar la base de dades, programar la base de dades de forma manual, escaneig de primera qualitat i reparar les falles de seguretat habituals de les webs en WordPress.

Enllaç


Sucuri Security

Sucuri Security és un dels millors plugins de WordPress per protegir la seva web. Les principals característiques d’aquest plugin són l’escaneig de malware, l’enviament de notificacions, firewall, monitoratge de la web. Un punt important a tenir en compte és l’optimització del rendiment general de la web un cop instal·lat.

Enllaç 

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats *
Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>