seguretat

Els 5 millors plugins de seguretat de WordPress

Assegura la teva pàgina web de WordPress abans de ser atacat. WordPress és un dels CMS més utilitzats del món i per tant estan molt sotmesos a atacs de hackers, ja que la plataforma és coneguda i les versions antigues tenen vulnerabilitats conegudes. En aquest post recollim alguns dels plugins gratuïts i de pagament més eficaços.
Llegir més

google_news

Google no posiciona les pàgines webs no adaptades per a mòbils

Google torna a ser notícia. A partir del 21 d’Abril de 2015, els llocs web que no comptin amb un disseny responsive es veuran afectats per la nova actualització del seu algorisme en el qual els sites que no estiguin optimitzats per a dispositius mòbils perdran posicionament en els resultats de cerca de Google realitzades des d’aquests dispositius, la qual cosa repercutirà negativament en el nivell de visibilitat i per tant en la taxa de captació de trànsit orgànic.

Des del 21 d’abril del 2015, les webs que no comptaven amb un disseny respon

plugins-blog

Recopilatori de Plugins socials de WordPress

Els Social Media són un component crucial per a qualsevol estratègia de màrqueting online. Si la web del teu negoci funciona amb WordPress, és realment fàcil integrar les xarxes socials. Hi ha centenars de plugins de mitjans socials fets per instal·lar i funcionar a punt per WordPress.

L’elecció dels plugins de mitjans socials per al seu lloc web realitzat en WordPress dependrà de quines plataformes socials utilitza activament, quin tipus de contingut ofereix al seu lloc, i l’aspecte i col·locació de les eines socials que complementin el disseny del seu lloc web. A continuació alguns dels millors plugins de WordPress per als mitjans de comunicació social. Llegir més